<

2021: Extra aandacht voor .... iedereen!


1 maart valt in 2021 op een maandag ofwel .....
sowieso al niet de meest favoriete dag van velen. Maar hoe graag zouden we dit jaar op deze maandag(!) weer gewoon op kantoor gezeten hebben? Tezamen met onze collega’s, om op de oude vertrouwde manier ons werk te doen? 

Helaas zal dát voor de meeste onder ons op 1 maart nog geen realiteit zijn. En voor diegenen waarvoor dat wél (al bijna een jaar!) geldt betekent het waarschijnlijk dat hij/zij waarschijnlijk een ‘essentieel beroep’ heeft. En daarvan ligt in veel gevallen de werkdruk, het verwachtte aanpassingsvermogen en de verantwoordelijkheid veel hoger dan normaal. 

 Redenen te over om juist dit jaar .....  

van de Nationale Complimentendag een super ‘ik ben blij met jou’ maandag te maken. Een dag waarop je jouw waardering nóg nadrukkelijker laat blijken aan al die mensen om jou heen, die zo belangrijk voor je (blijken te) zijn! En is dat – zeker in deze tijden – eigenlijk niet iedereen? Denk bijvoorbeeld aan jouw partner, buren en ouders. Maar ook de zorgverleners, schoonmakers, pakketbezorgers, leraren, vrijwilligers, collega’s op afstand of misschien wel jouw baas. Laat juist op deze Complimentendag aan hen allemaal op een persoonlijke manier weten hoeveel je ze waardeert en aan hen denkt! Een oprecht en persoonlijk compliment ontvangen is natuurlijk altijd welkom, maar in deze uitdagende tijden helemaal! En daar worden niet alleen zij, maar – let maar op! ook jij erg blij van! Maar let op:

Waardeer altijd op een persoonlijke manier!
Een compliment heeft een 'zelfreinigend' vermogen. Als het niet oprecht, gemeend én persoonlijk is komt het bij de ontvanger niet aan! Of kan het zelfs tegen je werken.        

Wat zijn de mogelijkheden?
Je kunt iemand natuurlijk bellen, een email, app of sms-je sturen. Let er in die laatste gevallen wel op dat je dat niet met zo’n ’one size fits all’ berichtje doet! Je weet wel: zo’n berichtje dat je op oudejaarsnacht van alle kanten doorgestuurd krijgt en waarvan je weet dat het met een soort van ‘één druk op de knop’ naar de hele contactenlijst is gestuurd. Goed bedoeld natuurlijk, maar toch ook wel wat onpersoonlijk en dus absoluut niet geschikt voor juist een persoonlijk bedoeld compliment! Hoe je dat wel bereikt? Klik hier http://www.nationalecomplimentendag.nl/tips.html


Wil je iets aparts en écht van deze dag?!

Maak in een paar klikken een gegarandeerd persoonlijke ‘Nationale Complimentendag Award’

 

 


Meer info? Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen of suggesties m.b.t. de Nationale Complimentendag?

Mail naar: info@nationalecomplimentendag.nl
of bel met Hans Poortvliet via 06-50206297

Persbericht Contact Twitter Waardeermeer World Compliments day