<
Disclaimer

De initiatiefnemers van zowel de ‘Nationale Complimentendag’ als ‘Nationale Complimentensite’ websites zijn niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op deze sites schrijven, bijvoorbeeld door het plaatsen van complimenten, en kunnen hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Deze plaatsingen zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van de initiatiefnemers van de ‘Nationale Complimentendag’ & ‘Nationale Complimentensite’.

De initiatiefnemers van de ‘Nationale Complimentendag’ & ‘Nationale Complimentensite’ kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van de ‘Nationale Complimentendag’ & ‘Nationale Complimentensite’ websites. De initiatiefnemers van de ‘Nationale Complimentendag’ & ‘Nationale Complimentensite’ websites betrachten uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. De initiatiefnemers van de ‘Nationale Complimentendag’ & ‘Nationale Complimentensite’ websites aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze websites. Anonieme reacties die alleen bedoeld zijn om auteur(s) of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

De websites van ‘Nationale Complimentendag’ & ‘Nationale Complimentensite’ bevatten links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.

Persbericht Contact Twitter Waardeermeer World Compliments day